Logg inn

IRE-konferansen 2016

Denne studieturen er nå dessverre full

Bli med Stup og SKUP til New Orleans og verdens største konferanse for undersøkende journalistikk. IRE-konferansen består av mer enn 150 seminarer, workshops, foredrag og debatter. IRE, Investigative Reporters and Editors, har vært til inspirasjon for SKUP og alle tilsvarende organisasjoner verden rundt.

Tidsperiode: 14. juni–19. juni 2016

På konferansen kan du velge og vrake i undervisningstilbud, og nivået er fra det grunnleggende til de mest avanserte. Det vil bli bedriftsbesøk i New Orleans før konferansen starter, og hver dag under konferansen vil det bli lunsjmøter med toneangivende personer i amerikansk gravende journalistikk.

SKUP-styrets John Bones, VG, er med som kursleder. De tre siste årene har han ledet kurs i tilknytning til NICAR-konferansen, som er IREs konferanse om gravende datajournalistikk. Han har vært på disse konferansene 13 ganger tidligere og har opparbeidet et stort nettverk som han han gjerne deler med kursdeltagerne.

Avreise er tirsdag 14. juni, hjemreise søndag 19. juni med ankomst Oslo mandag 20. juni.

Reise, konferanseavgift, hotell, lunsj og to middager dekkes av MBL-Stup og Fristup. Deltagere i NRK-Stup må ta kontakt med egen stupordning.

Ta gjerne kontakt med hb@mediebedriftene dersom du har spørsmål.


 

 

Deltakerliste

Galaaen, Gunn Magni (Trønder-avisa)
Jaere, Lisbet (Frilanser)
Åsebø, Synnøve (VG)
Norman, Mona Grivi (VG)
Eggesvik, Olav (Aftenposten)
Skrunes, Trond Olav (Bergens Tidende)
Tønset, Marianne (Adresseavisen)
Ravndal, Dennis (VG)
Bergsaker, Tore (Dagbladet)
Høgseth, Viktor Leeds (Rana Blad)