Logg inn

Smarte søk, Trondheim

Proff på søk – Utnytt nettet til din fordel

Det er lett å finne informasjon på nettet, men det er vanskelig å finne god informasjon som du trenger i ditt daglige arbeid. Nå kan du ta herredømmet over søkemotoren, og over hva som er publisert i sosiale medier. Bli proff på søk!

Dagskurs: Ingen karantene

Antall deltagere: 15

Kursleder: Ståle de Lange Kofoed (IJ)

Arrangeres: Onsdag 7. desember i Adressa`s lokaler i Trondheim kl. 09.00-15.30. Lunsj inkludert.

Om kurset: 
Nettet og søk er i stadig utvikling, og vi er nå i en brytningstid der vi både må skjønne hvordan søkemotorene virker, og hvordan vi kan finne fram i sosiale medier. Både på desktop og den mobile webben. Pass på at du også er oppdatert!

I løpet av én kursdag går vi gjennom effektive teknikker ogmetoder for å få mest mulig ut av Google som informasjonskanal. Vi går også i dybden på forskjellige sosiale mediekanaler, og hvordan vi utnytter dem best mulig for å finne det vi er ute etter. 

I tillegg tester vi sammen ut forskjellige andre gratis verktøy som kan hjelpe oss å høste informasjon, og som kan bidra til researchen. Vi skal også en tur innom hvordan vi best kan verifisere og kvalitetssikre innhold som bilder og videoer.

Forvent en meget praktisk dag, der du kommer til å gjøre mange oppgaver. Ta med laptop!

Dette kurset passer for deg som ønsker å lære mer om hvordan du finner informasjon på nettet. Har du tidligere vært på søkekurs og ønsker en oppfriskning, og lære hva som har endret seg siden sist, er dette også et aktuelt kurs for deg.

Kurset er gratis for de som er innenfor MBL-Stup og Fri-Stup. Kurset er åpent for alle deltagere i området rundt kurstedet. Har du lang reise, ta kontakt med hb@mediebedriftene.no.

Dersom du ikke er med i ordningen kan du også delta ved ledig plass og ved å betale kursavgift. Ta i så fall kontakt med hb@mediebedriftene.no.