Logg inn

Video som virker på WEB-TV og sosiale medier

Bli med Stup og IJ til København for å lære web-tv som fungerer, hvordan man produserer de beste videoene og hvordan man bruker SoMe for å nå ut.

Tidspunkt: 25.- 28. april 2017 + 1 oppfølgingsdag 
Sted: København
Kursleder: Torben Schou og Leif Arne Danielsen 
Målgruppe: Du som skal jobbe med web-tv og video på sosiale medier.  
Antall deltagere: 10 

Påmeldingsfrist fredag 10. mars. 

Hver dag blir mediebransjen inspirert og utfordret av nye ting innenfor web-tv og videoer på sosiale medier. Hvis du vil få et overblikk over den rivende utviklingen, så skal du bli med Stup og IJ til København. 

Vi tilbyr tre inspirerende dager hvor du kommer til å møte visjonære mediespesialister og arbeidsplasser som vil fortelle om sine erfaringer med video på nettet og på sosiale medier.  

Du skal få høre noen av de dyktigste web-tv-folkene fortelle om nye måter å fortelle historier på. Du skal også møte dem som kjemper for at videoer på webben ikke bare skal være kattevideoer og pjatt. 

Under hele studieturen skal du se en mengde med eksempler på velfungerende web-tv og kreative videoer på sosiale medier. Du blir også selv utfordret med øvelser underveis.

Når du kommer hjem fra Danmark, vet du hva som fungerer, og hvilke triks og grep som gjør at noen historier virker bedre enn andre. I tillegg har du fått en forståelse for hvordan web-historier kan spille sammen med sosiale medier.

I løpet av kurset blir du kjent med blant annet: Web-docs, Flash-mobs, 360-VR, Spoofs, Pranks, Interaktivt web-tv, Explainer-video, Time-lapse, GoPro-video, Se-det-skje-videoer, Live-streaming.

Dersom du har spørsmål, kontakt kursansvarlig i Stup, Helene Cowman

Studieturen er gratis for personer omfattet av MBL-Stup og FriStup. Stups ansiennitets- og karanteneregler gjelder for studieturen. 

Deltakerliste

Aagaard, Nicolai (Aller Media)
Larsen, Lars Erik (Lister)
Jensen Haugseth, Håvard (Adresseavisen)
Hallberg, Julie Wiggen (Frilanser)
Amundsen, Marit (Frilanser)
Skumsvoll, Nils (Varden)
Gustavsen, Tom (Romerikes Blad)
Meling, Jarl Vidar (TV Haugaland)
Lorentzen, Trude (Dagbladet)
Johansen, Erik (NTB )