Logg inn

Web-TV som virker

Bli med Stup og IJ til København for å lære web-tv som fungerer, hvordan man produserer de beste videoene og hvordan man bruker SoMe for å nå ut.

Tidspunkt: 24.-27. april 2018 + 1 oppfølgingsdag (1. juni)
Sted: København
Kursleder: Torben Schou og Leif Arne Danielsen 
Målgruppe: Du som skal jobbe med web-tv og video på sosiale medier.  
Antall deltagere: 10 

Påmeldingsfrist 16. mars. 

Kursbeskrivelse:

* Hvordan lager man web tv som fungerer?

* Hvilke triks og grep skal til for at folk klikker nettopp på våre historier, og ikke alle de andre?

* Hvordan får vi historiene til å spille sammen med sosiale medier som for eksempel Facebook?

Der er mange svar på disse spørsmålene, men ingen fasitliste. Mediebransjen over hele kloden, arbeider nå med å knekke koden for web-tv og sosiale medier, og de får stadig mer erfaring med dette. Derfor denne studieturen.

Bli med på tre inspirerende dager i København, (og en oppfølgingsdag i Oslo), hvor du kommer til å møte visjonære mediespesialister som vil fortelle om sine erfaringer med video på nettet og på sosiale medier.

Du vil få høre noen av de dyktigste web-tv-folkene fortelle om nye måter å fortelle historier på. Vi får en gjennomgang av de mange ulike format og sjangre som utvikles der ute i et raskt tempo.

Vi skal besøke arbeidsplassen, hvor flow tv tidligere var i fokus, men hvor hovedoppgaven nå er å omstille seg til den digitale verden. Hvordan lager man historiene på video så de ikke ligner de på tv?

Vi besøker demokratiets høyborg, Christiansborg for å se hvordan de folkevalgte bruker web-tv og SoMe til effektiv politisk kommunikasjon.

Under hele studieturen vil du se en mengde eksempler på kreativ og velfungerende web-tv., og få se de siste tallene og erfaringer med hva som virker.

Når du kommer hjem fra Danmark, vet du hva som fungerer, og hvilke triks og grep som gjør at noen historier virker bedre enn andre. I tillegg har du fått en forståelse for hvordan web-historier kan spille sammen med sosiale medier.

Dersom du har spørsmål, kontakt kursansvarlig i Stup, Janne Nermo

Studieturen er gratis for personer omfattet av MBL-Stup og FriStup. Stups ansiennitets- og karanteneregler gjelder for studieturen. 


Deltakerliste

Krogstad, Bjarne (Altaposten)
Holterman, Sonja (Utdanning)
Njerve, Marte Pritzlaff (ABCNyheter)
Drangsholt, Gaute Bugge (TV2)
Kalleklev, Helge Johan Petersen (TV2)
Flaglien, Elin (TV2)
Golimo, Morten (Frilanser)
Martin, Hovden (Altaposten)
Reistadbakk, Øystein (VG)
Soleim, Agneta (Egmont Publishing )