Logg inn

NRK-STUP: Lyd i London | Lær podkast fra de beste (Kurset er utsatt!)

 

 NRK-STUP: LYD I LONDON | LÆR PODKAST FRA DE BESTE
21. -24. september 2020

 

Det satses stort på podkast og lyd i Storbritannia. Her er det alt fra daglige nyhetspodkaster til helt nye konsepter - som vi ikke har hørt maken til i Norge ennå.
 
Har du en idé i magen?
Eller har du bare lyst til å bli inspirert?
 
På dette kurset drar Hanne Løvik og Sindre Leganger til London i uke 39 for å lære av de beste. Og du kan bli med! Da skal vi finne svar på: Hva gjør de nå? Hva satser de på? Hva blir det neste store?
 
Noen av de dyktigste britiske frilanserne viser oss hva som får en podkast til å fungere og hvordan de jobber. Dette er tips du kan ta med deg hjem for å starte egne prosjekter.
 
Det finnes ikke noe annet medium der man kommer tettere på lytteren enn dette. Du er jo inne i ørene til lytterne! En podkastlytter har i tillegg gjort et bevisst valg om å lytte til akkurat din podkast. Derfor er det svært mange som oppmerksomt lytter seg gjennom hele episoder og serier. Ingen andre medieprodusenter kan skryte av et mer oppmerksomt publikum enn det. Og dersom man klarer å utnytte dette, så kan det utvikle seg til å bli et helt utrolig trofast publikum. Er det noe du kan tenke deg?
 
Tidligere forelesere har vært Lucy Dearlove, Sindre Leganger og Dr Cathy FitzGerald og vi har besøkt både BBC og The Guardian.
 
Programmet tilpasses NRKs behov i forkant.

Hanne Løvik er fagmedarbeider ved Institutt for
Journalistikk. Hun er utdannet journalist med erfaring fra ABC Nyheter. Hanne
har holdt en rekke podkastkurs og er spesialist i digital journalistikk, med
særlig fokus på sosiale medier, datajournalistikk og visualisering av data.

NRK-STUPs ansiennitets- og karanteneregler gjelder for studieturen.