Logg inn

Russisk 2008

Etter noen års opphold tilbyr STUP på nytt kurs i russisk. Kurset arrangeres i september 2008 ved Pushkin Language School som ligger i byen Pusjkin - 25 kilometer fra St. Petersburg.

Byen var en av tsarens residenser, den har om lag 80 000 innbyggere og er en sjarmerende by med stort sett to- og treetasjers hus som er renovert de siste årene. I byen ligger de to palassene Katarina den store-palasset og Aleksander-palasset. Byen har et godt utvalg av restauranter og forretninger.
Pushkin Language School drives av Julia Mironova og STUP har fått flere meget gode tilbakemeldinger fra norske journalister som har vært elever ved skolen. Undervisningen vil foregå i grupper, delt inn etter språklig nivå. Innkvartering skjer på hotell/eventuelt deler av tida i russiske familier. I tillegg til den rent språklige opplæringen, vil det ble arrangert møter, utflukter etc. med fokus på russisk samfunnsliv, kultur og historie. Kurset varer i fire uker og det vil bli gitt økonomisk støtte til språklige forberedelser.

STUP dekker alle utgifter i forbindelse med kursetDeltakerliste:
Bakken, Anbjørg - Aftenposten
Bendz, Marit Kjersti  - Frilanser
Hamran, Trine - NRK Troms og Finnmark
Melgård, Ole Morten - Kommunal Rapport
Maaland, Harald - Stavanger Aftenblad
Nilsen, Svein Aage - Scanpix Norge
Nordli, Magne - Hjemmet Mortensen
Olsen, Birgitte Wisur - Sør-Varanger Avis

Deltakerliste

Nilsen, Svein Aage
Olsen, Birgitte Wisur (Sør-Varanger Avis)
Bakken, Anbjørg
Maaland, Harald
Nordli, Magne (Frilanser)
Bendz, Marit (Frilanser)