Logg inn

Graveverksted i Nordfjord (Kurset er avlyst!)

Graveverksted i Nordfjord 
To-dagers verksted i undersøkende journalistikk rettet mot journalister og redaktører i lokalaviser i regionen Sogn, Sunnfjord, Nordfjord og Sunnmøre, men kurset er åpent for alle.

Deltakerne tar med en egen ide til graveprosjekt for å utvikle den i samarbeid med de andre deltakerne og kurslederne fra Senter for undersøkende journalistikk SUJO. 

Gjennom SUJOs velprøvde metodikk utvikles ideene til konkrete prosjekter som kan gjennomføres ved hjemkomst. Vi går gjennom de tre fasene som kjennetegner gode graveprosjekter, kvalitetsarbeid, etikk og publiseringsstrategier. I tillegg råd om god organisering og hva du gjør når kritikerne melder seg. 

«Undersøkande journalistikk har vi absolutt behov for å lære meir om.» 
Ingebjørg Nilsen Stokkenes, redaktør/dagleg leder i Fjordabladet 

Antall plasser: 12 

SUJO tilbyr individuell oppfølging av graveprosjektene etter at verkstedet er avsluttet. 

Husk å skrive i begrunnelsen for søknaden din hvorfor du er motivert for å delta på dette kurset, og på hvilken måte det er relevant for deg i hverdagen. 
 
Du må være omfattet av Stup-ordningen (MBL-Stup) for å kunne delta på kurset, og Stup ansiennitets- og karanteneregler gjelder for turen. Deltakelse gir ett års karantene i ordningen (du kan fortsatt delta på dagskurs og webinarer mens du er i karantene). 
 
Har du ytterligere spørsmål om kurset, kontakt Oda Mo Eikefet i MBL/Stup.