Logg inn

Deltagelse på SXSW Interactive Festival

Fra foredraget/paneldebatten
Fra foredraget/paneldebatten "Youtube and you"
  • Fra foredraget/paneldebatten

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg reiste til Austin, Texas, for å delta på SXSW Interactive Festival. Festivalen har konferanser, paneldebatt, workshops og presentasjoner som omhandler digital teknologi, interaktivitet, analyse, kommende trender og verktøy.

Hva gjør dette relevant for deg?

For meg som jobber i nettredaksjonen i NRK Super var oppholdet relevant for å holde meg oppdatert på trender på internett, få informasjon om nye verktøy det kan være aktuelt å ta i bruk, få tilgang til analyser av bruken av nettsider og verktøy, og for å bli inspirert i videre arbeid. Det var nyttig som inspirasjon for å kunne være med på å drive nettredaksjonen framover, spesielt siden vi jobber mot et publikum (barna) som er de første til å gjøre ny teknologi til en del av hverdagen sin.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Festivalen er gigantisk, og det er veldig mye flott innhold. Men det gjelder å holde tunga rett i munnen når man må velge og vrake i foredrag som holdes samtidig.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Bruk god tid på planlegging av dagen, les gjerne litt om foredragsholderen i forkant av foredragene. Vær ute i god tid før eventet. Sitt klar til å google ting du lurer på mens du hører på, ta notater, og ha gjerne twitterstrømmen oppe slik at du ser hva andre velger å belyse av hva som blir sagt.

Studiested: http://sxsw.com/