Logg inn

Standard English

Kvelds-foredrag med middag
Kvelds-foredrag med middag
  • Kvelds-foredrag med middag
  • Yogalærer og Ayurveda-doktor
  • Helge-utflukt
  • Holi (Indisk vårfeiring)
  • Rektor/hovedlærer.

Beskriv prosjektet ditt.

Kurs for å forbedre grammatikk, ordforråd og uttale. Samt for å få bedre kunnskap om slang, idiomer, hverdags-uttrykk og talemåter. (Bonus med prosjektet var å bli kvitt to yrkesskader. I høyre arm og venstre kraveben. De førte til flere og flere sykemeldinger. Og de var oppgitt av primærlege og spesialist. Nå er jeg helt frisk takket være yoga og Ayurveda/akupunktur (som jeg tok på fritiden).) Prosjektet har bidratt til at jeg (forhåpentligvis) vil unngå slitasjeskader i arm og kraveben pga yogaøvelser jeg lærte spesielt for det. Skolen hadde mange interessante foredrag på fritiden, som bidro til større forståelse av Indisk historie, kultur og religion.

Hva gjør dette relevant for deg?

Jeg reiser mye i jobben. Kurset vil gjøre det lettere å utføre jobben med tanke på kommunikasjon generelt og spesielt i farlige områder der ting kan skje umiddelbart (i forhold til fixer etc).

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Det var fint at lærerne hadde forskjellig språklig bakgrunn. De fleste fra England, men også fra USA. Et annet pluss var at gjennomsnittsalderen for kursdeltakerne var høy.

Studiested: http://www.iegoa.com/