Logg inn

Washingtonseminaret 2016

USAs neste president.
USAs neste president.
  • USAs neste president.
  • På Donald Trump-rally i Leesburg.
  • Hatet mot Hillary Clinton var tydelig hos de mest ihuga Trump-tilhengerne.
  • På Donald Trump-rally i Leesburg.
  • Stuart Jolly - National Field Director for Donald Trump.
  • Mon tro hva Barack Obama tenkte der inne i dagen etter valget.
  • Klar tale i køen på vei inn til Clinton-rally i Philadelphia.

Beskriv prosjektet ditt.

Washingtonseminaret 2016 ga et spennende og unikt innblikk i amerikansk politikk under den kanskje mest spennende og mest oppsiktsvekkende presidentvalgkampinnspurten i nyere tid. Vi fikk møte personer fra valgkampapparatet til både Donald Trump og Hillary Clinton. Lobbyister, taleskrivere og journalister. Og det ble også tid til å se alle de viktigste historiske stedene i Washington D.C.

Hva gjør dette relevant for deg?

Større innsikt i amerikansk politikk og samfunnsliv er etter min mening nyttig for en hver norsk journalist i sitt arbeid, så også for meg. Jeg har tidligere vært prosjektleder for TV 2s valgsendinger og ser at den erfaringen og kunnskapen jeg sitter igjen med etter seminaret også kan brukes om jeg eventuelt skulle påta meg slike oppgaver i framtiden.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Washingtonseminaret 2016 hadde i utgangspunktet et svært tett og innholdsrikt program som vitner om at seminararrangørene sitter på mye kunnskap om og gode kontakter i de ulike politiske miljøene i Washington D.C. I tillegg viste seminarledelsen evne til å improvisere og kaste seg rundt når andre og mer spennende muligheter åpnet seg; som feks å være tilstede på valgmøte med Donald Trump i Leesburg, Virginia og med Hillary Clinton og Barack Obama i Philadelphia, Pennsylvania.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Nå ble Washingtonseminaret 2016 en spesielt spennende opplevelse ettersom valgkampinnspurten ble som den ble. Jeg tror likevel jeg vil anbefale å dra på Washingtonseminaret i et valgår. Det må, etter min mening, gi en ekstra dimensjon å delta på seminaret i forbindelse med en valgkamp.

Studiested: http://washingtonseminaret.no/