Logg inn

Tett oppfølging på kurs i strategisk kommunikasjon.

Kursdeltaker, Svein
Kursdeltaker, Svein
  • Kursdeltaker, Svein
  • Det er rikelig av praktiske oppgaver. Hvordan løser man denne...
  • Elsbeth Smedley har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon. Forelesningsrommet er intimt og fungerer fint.
  • Da det britiske kongehuset sto i sin mest utfordrende situasjon, var Jenni Perry en av dem som måtte bygge opp statusen igjen. En av hennes oppgaver var å gjøre Camilla Parker Bowles mulig å akseptere for britene...
  • International School of Communication sine forelesere har erfaring fra store deler av kloden.
  • Anbefalt modell for internkommunikasjon. Gir mer mening etter å ha vært på kurset...
  • Lykke til!
  • Så flink! En hyggelig bieffekt var at hovedkursholderen tilbød seg å stå som referanse ved eventuell jobbsøking. Hun mente fremgangen i løpet av kursdagene var påfallende.

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg ønsket å utvikle kunnskapen min bredt og kjapt. International School of Communication er et anerkjent firma som tilbyr kortere kurs i over 50 land. Jeg ønsket å utvikle meg litt innen flere felt og oppdaget deres femdagerskurs: Strategic communications and PR programme. Kurset er delt inn i fem moduler: - Advanced communication strategy - Strategic media engagement - Crisis media engagement - Internal Communications - Advanced communications and PR management Innen hver modul er det store muligheter for individuelle tilpasninger etter deltakernes behov. Jeg hadde opprinnelig tenkt å ta et 14-dagerskurs hos et annet firma, men opplevde at dette kurset ga et større og bredere utbytte.

Hva gjør dette relevant for deg?

Alle bedrifter har nytte av å være bevisste i forhold til strategisk kommunikasjon, internkommunikasjon, krisehåndtering og PR. Hvorfor synes noen å rammes hardere av kriser enn andre? Er man organisert klokt nok? Kommuniserer man effektivt nok internt? Har bedriften eller organisasjonen et bevisst forhold til krisehåndtering? Er det tilfeldig at verdens kanskje mest kjente mediehus, BBC, med jevne mellomrom rammes av skandaler? Jeg har lurt på mange av disse spørsmålene og fikk et godt inntrykk av International School of Communication sitt sammensatte og intense kursprogram.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Jeg er svært fornøyd med kurset. Foreleserne hadde minst 20 års erfaring fra arbeidslivet og jobbet ved siden av å forelese. En var kommunikasjonssjef for Scotland Yard da London ble angrepet av terror i 2005, en annen har vært kommunikasjonssjef under forskjellige statsministre, en hadde erfaring fra det britiske kongehuset, blant annet i perioden etter at Prinsesse Diana døde og tilliten til monarkiet var på et bunnivå. Det ga dem svært spennende praktisk bakgrunn for å supplere det teoretiske. Det er store muligheter for individuelle tilpasninger etter deltakernes ønsker og behov. Vi skulle egentlig være tre personer, men deltakeren fra Rwanda fikk problemer med visumet og den andre ble syk. Dermed fikk jeg stor frihet til å nyte av forelesernes enormt brede kunnskap.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Jeg vil anbefale ISOC. De gjennomfører andre, kortere kurs. Man kan også melde seg på enkeltemner. De er i en fase hvor de skal begynne med kurs over nettet. Man kan også ta kurset deres i Dubai, om det frister å betale dobbelt så mye for samme kurset...

Studiested: http://www.isoc.com/london/course/78/strategic-communications-and-pr-programme-5-days