Logg inn

Italienskkurs i Roma

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg har gjennomført et 3 ukers kurs i Italiens nivå 2 på skolen Torre di Babele i Roma. www.torredibabele.com/ Fra 24. mars - 11. april 2014 Kurset bestod av 4 timer undervisning hver dag. Vi var rundt 12 elever, fra hele verden og hadde to forskjellige lærerere. I de ukene jeg var i Roma fokuserte jeg 100% på Italiensken og brukte all tid jeg hadde på å lære.

Hva gjør dette relevant for deg?

Jeg har som ambisjon å lære språket godt nok til at jeg på sikt kan orientere meg i Italienske medier og bruke det i mitt journalistiske arbeid.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Skolen Torre de Babele kan anbefales. Den har eksistert i 30 år, og har erfarne dedikerte lærere. De bruker ikke engelsk som støttespråk, men alt foregår på Italiensk. Lærerne fokuserer på Italiensk kultur og geografi, slik at man ikke bare lærer språk, men samtidig får med seg kunnskap om landet. Det eneste jeg har å utsette på kurset er at det ble litt for lite snakking. Jeg burde egentlig hatt en privatlærer på kvelden i tillegg, men det hadde jeg ikke råd til.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Det var fint å være i Roma før påske, fordi det ikke var for varmt. Da er det lettere å konsentrere seg om studiene. Tusen takk for 3 inspirerende uker! Jeg føler meg priviligert.