Logg inn

Engelsk oppgradering i NYC

Utsikten fra Brooklyn School of Languages er imponerende
Utsikten fra Brooklyn School of Languages er imponerende
  • Utsikten fra Brooklyn School of Languages er imponerende
  • Amerikanerne er stolte av frihetssymbolet sitt.
  • Oppholdet i New York var både nyttig og morsomt. Brooklyn School of Languages kan anbefales.
  • Grønne lunger i en pulserende by.
  • NYC by night.

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg ønsket å oppgradere og utvide engelskkunnskapene mine, og få innsikt i nye ord og uttrykk innen temaet økonomi og politikk. Disse temaene er daglig oppe i min arbeidshverdag, og skal man kunne lese byråartikler og nettaviser som for eksempel omhandler amerikansk politikk, bør man ha god kunnskap om hvilke ord og uttrykk som er relevante.

Hva gjør dette relevant for deg?

Som vaktsjef i Dagsrevyen må man kunne gjøre en helhetsvurderinger av kilder, viktighetsgrad og ha innsikt i den løpende politiske og økonomiske debatten både innenriks og utenriks. Når det gjelder den politiske og økonomiske debatten utenriks, brukes det ord og uttrykk som beskriver debattens innhold og fronter. For å kunne gjøre en vurdering av innholdet i slike debatter, kilder og institusjoner, bør man kunne vokabularet som ofte brukes i beskrivelsene. Dette ønsket jeg å forbedre og få innsikt i av dem som bruker disse uttrykkene i dagligtalen. I tillegg ønsket jeg å få bedre flyt i min egen evne til å formidle synspunkter på de samme temaene.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Jeg valgte Brooklyn School of Languages, som ligger sentralt i Brooklyn. Skolen er forholdsvis liten, med en stab på 7-8 personer. Klassene er delt inn i nivåer. Selv gikk jeg på businesskurset, som er det mest avanserte skolen tilbyr. Lærerne er veldig hyggelige, pedagogiske og flinke. Undervisningen er intensiv. Jeg lærte mange ord og uttrykk, men kurset er nok mer spisset inn mot business enn jeg hadde ønsket. Jeg hadde kanskje forventet at kurset var mer samfunnsøkonomisk rettet, slik at vi også kunne snakke om politiske prosesser knyttet til økonomiske spørsmål. Men jeg fikk to timer alene som omhandlet disse spørsmålene. Det var nyttig, og kan anbefales. Utsikten fra skolen er fantastisk, personalet er uformelle og imøtekommende og lokalene er hyggelige. Miljøet ved skolen er godt, og de tilbyr sosiale aktiviteter som alle kan være med på.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Jeg kan absolutt anbefale denne skolen. Den ligger sentralt i Brooklyn med flott utsikt til Manhattan og innseilingen til New York. Lærerne holder et høyt faglig nivå og er hjelpsomme og hyggelige.

Studiested: info@brooklynschooloflanguages.com