Logg inn

Gatefotografi i Villajoyosa

Installasjon 1
Installasjon 1
  • Installasjon 1
  • Lokal kunstner og bohem
  • Installasjon 2

Beskriv prosjektet ditt.

Workshopen gikk over fem dager. Daglig hadde vi en økt med gjennomgang av et utvalgt antall bilder fra hver enkelt av de ti deltakerne. Det var lagt opp til gjensidig tilbakemelding fra kursholder og fra deltakere. Dette fungerte meget bra. Vi hadde også en daglig teoriøkt, og en økt der vi jobbet ute i felten. Dersom noen ønsket eller hadde behov for individuell tilrettelegging innenfor tidsskjemaet, var det rom for det. Vi fikk også opplæring i Lightroom etter ønske og behov. Dagene ble som regel avsluttet med bildebehandling, slik at bilder kunne leveres til kursholder tidlig neste morgen.

Hva gjør dette relevant for deg?

Jeg hadde valgt et tema som jeg visste ville ha relevans til min daglige virksomhet som fotograferende journalist, nemlig å skape rom i mine bilder. Dette jobbet jeg systematisk med, og fikk nyttig tilbakemelding. I tillegg var det svært verdifullt at det var såpass stor fokus på bildebehandling.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Jeg har bare positivt å si om dette kurset. Spredning i både alder, erfaring og kompetanse var en bonus. Det var mulighet for individuell tilrettelegging, og det ble gitt tilbakemelding tilpasset hver enkelt deltakers nivå og motivasjon.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Jeg kan ikke sterkt nok få anbefalt å unne seg å være i en "fotoboble" over litt tid. Nytteverdien er uvurderlig, både rent fototeknisk, og ikke minst når det gjelder inspirasjon og motivasjon for videre arbeid.