Logg inn

Engelskkurs i New York

Skolen er nabo til Empire State building, sentralt på Manhattan.
Skolen er nabo til Empire State building, sentralt på Manhattan.
  • Skolen er nabo til Empire State building, sentralt på Manhattan.
  • Lekser og strikking ved kjøkkenbordet.
  • Klassetur til Museum of the City of New York.
  • Det er min erfaring: New Yorkere snakker fort.
  • Min klasse og læreren i en del av Central Park.
  • Etter skoletid er det tilbud om aktiviteter. Jeg ble med på basketballkamp i Madison Square Garden.

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg har vært på tre ukers engelskkurs hos St Giles New York. På St Giles tar de inn nye elever hver mandag. Våre engelskkunnskaper ble testet muntlig og skriftlig, og vi ble satt inn i klasser etter vårt nivå. I min klasse var vi fra 3-5 elever, det varierte fra uke til uke. Undervisningen var en blanding av grammatikk, lære nye ord og uttrykk, og å snakke engelsk. Det ble lagt vekt på at vi skulle snakke mye selv. Noen dager fikk vi skriveoppgaver som skulle gjøres hjemme, de ble rettet på skolen neste dag. Andre dager fikk vi enklere hjemmelekser.

Hva gjør dette relevant for deg?

I mitt arbeid er internett og sosiale medier viktig. Utviklingen der går veldig fort, og mye av ny informasjon er på engelsk. Jeg har behov for å utvide ordforrådet og øke forståelsen.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Det er ganske intenst med undervisning i små klasser. Derfor var fire timer til dagen akkurat passe. Lærerne var opptatt av at jeg fikk det utbyttet jeg var ute etter og å legge opp undervisningen etter det. De andre elevene kom fra Kina, Japan, Sveits og Polen. Det ga litt innblikk i deres kultur også.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Jeg valgte homestay og fikk dermed et innblikk i en vanlig amerikaners liv. Husverten var lett å spørre til råds både om språk og alt annet jeg lurte på.

Studiested: http://www.stgiles-international.com/new-york/courses