Logg inn

Gatefotografering i Villayosa

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg deltok på gatefotografering i Villajoyosa, 4.-10. mai 2014. Kurset ble ledet av Otto von Münchow og gikk over fem dager. Hver morgen ble innledet med en gjennomgang av bilder fra hver kursdeltaker samt en teoridel fra kursleder. På forhånd ble vi oppfordret til å tenke gjennom hvilket prosjekt vi ville jobbe med. Otto von Münchow utfordret oss til å komme ut av komfortsonen for å utvikle oss, til tider litt vanskelig, men meget givende når vi gjorde det.

Hva gjør dette relevant for deg?

Som frilanser er det viktig å kunne ta gode bilder i tillegg til teksten. Jeg hadde som mål å bli en bedre fotograf, ved å bli mer inspirert og kreativ. Kursleder og en aktiv og kreativ gjeng med kursdeltakere gjorde denne uken til en god opplevelse med kameraet. Vi fikk også god hjelp til å behandle bildene i Lightroom, en meget nyttig lærdom.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Det var fem givende og intense dager, som ga meg ny inspirasjon til å fotografere mer og ikke minst være mer tålmodig samt og være mer engasjert og gi mer av meg sjøl i bildene. Det var en herlig gjeng som var generøse i sine tilbakemeldinger under billedkritikk og som var mer enn villig til å gi av sin kunnskap og erfaring.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Har du behov for mer entusiasme og inspirasjon for å ta bedre bilder, er du villig til å utfordre deg selv, ta et fotokurs. Du vil neppe angre.