Logg inn

Vil bli bedre i engelsk!

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg tok språkkurs i Bath og Oxford. Tenkte jeg skulle fleske til, og søkte både intensive English og business English. (Angret litt da jeg oppdaget at det innebar muntlige fremføringer for resten av klassen...) Antall elever i klassene varierte fra 2-14, og alderen var fra 18 til 70 år. Dagene var delt opp i skriftlige og muntlige øvelser, og det var lagt opp til mye diskusjon innen politikk, kultur, økonomi osv. Veldig interessant å diskutere likestilling med unge spanjoler og kinesere....

Hva gjør dette relevant for deg?

Jeg trenger å kommuniser på engelsk i telefon, på mail, og ute på opptak og direktesendinger.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Pluss: Etter testen den første dagen ble jeg plassert på høyeste nivå, og det var bra for da ble jeg pushet på muntlige fremføringer og diskusjoner. Litt skremmende, men utrolig lærerikt. Til slutt både tenkte og drømte jeg på engelsk. Hadde flaks den ene uka; vi var bare 2 i klassen og jeg fikk veldig god oppfølging av læreren. Minus: Det var store forskjeller i nivået innad i klassen de forskjellige ukene. Noen studenter er der i mange måneder, mens andre kommer bare for et par uker. Ikke alle er like interessert i å bli kjent med nye hver mandag.....Noen er veldig gode i grammatikk og skriftlig, men sliter med uttalen; da blir gruppearbeidet litt krevende .

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Jeg bodde på studenthjem i sentrum, så slapp jeg lange transportetapper hver dag. Mistet da muligheten for å snakke med en husvert hver dag, men tok det igjen ved å snakke med folk på butikker, kafeer, puber, omvisninger og turer til andre byer. Bruk enhver anledning til å snakke med folk, disse ukene går utrolig fort!

Studiested: https://www.british-study.com/adults/english-language-courses/