Logg inn

Matfotografering og styling på Cordon Bleu

Beskriv prosjektet ditt.

Tre dagers kurs i matfotografering og matstyling på kokkeskolen Cordon Bleu i London. Vi fikk en grunnleggende innføring i bruk av kamera til stilleben- og studiofotografi, inkludert lyssetting, og opplæring i komposisjon, bruk av bakgrunner og rekvisitter og håndtering av matvarer i en fotosetting - samt gjennomførte en rekke praktiske oppgaver med tydelige briefs.

Hva gjør dette relevant for deg?

Kurset gjør meg bedre rustet til å bistå fotografene jeg jobber med i styling av bildene, og også bedre istand til å selv fotografere mat, enten til bruk i arbeidsgivers sosiale medier-konti eller som direkte illustrasjon til egne saker. Dette gjør meg mindre avhengig av å til enhver tid være koblet opp med en fotograf med spesiell kompetanse på matfotografering og vil være svært nyttig i tiden fremover med økte krav til fleksibilitet og digital omstilling.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Kurset var over all forventning. Tre dager gjør en ikke til en utlært fotograf, men med en dyktig lærer og hands-on-undervisning, ga det meg oversikt over og tilgang til de kunnskapene, verktøyene og ferdighetene jeg trenger for å kunne utvikle meg videre innen feltet.

Studiested: https://www.cordonbleu.edu/london/food-photography-styling-course/en