Logg inn

CameraImage-2019

sugekoppsystem https://idea-vision.de/en/
sugekoppsystem https://idea-vision.de/en/
  • sugekoppsystem https://idea-vision.de/en/
  • http://shotdeck.com/
  • https://idea-vision.de/en/

Beskriv prosjektet ditt.

Hvert år er det filmfotograf festival i Polen som heter CameraImage, denne festivalen fokuserer spesielt på filmfotografi. Folk fra hele verden kommer og festivalen er svært anerkjent. Flere av verdens mest kjente filmfotografer kommer til denne festivalen for å snakke om sitt arbeid, dele erfaringer og holde workshops.

Hva gjør dette relevant for deg?

I en hverdag da man skal kunne mye forskjellige ting, er det nyttig å møte spesialister som kan mye på hvert sitt felt.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Jeg synes CameraImage er en veldig bra festival, med lav terskel for å møte spesialister som ellers kan være vanskelig å få tak i. Jeg deltok blant annet på et seminar om ShotDesk et nytt enkel planlegnings verktøy utvilket av fotografen bak filmen Joker, han var også selv tilstede. Det var også relevante workshops om lys, farger osv. Det jeg var litt misfornøyd med var at noen av foredragene ikke var så bra gjennomført og når det er samtaler med fotografene etter at de har vist sin film bruker de tid til på oversettelse til Polsk.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Se godt gjennom programmet på forhånd for å vite hva du skal delta på. Hent ut billetter til det som er relevant for deg hels dagen før, man rekker ikke se alt så sjekk om det er filmer du kan se før du drar ned slik at du kan bruke tiden til å snakke med fotografene og se på nytt utstyr.

Studiested: https://camerimage.pl/en/