Logg inn

Prosjektledelse

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg studerte prosjektledelse som nettstudie ved Høgskolen i Kristiania. Studiet tilsvarer 15 studiepoeng og består av forelesninger i form av videoer, pluss tre innleveringsoppgaver som må bestås før eksamen kan tas. Det var 3 dagers hjemmeeksamen.

Hva gjør dette relevant for deg?

Jeg jobber i prosjekter hele tiden, og studiet ga nyttig påfyll av kunnskap.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Jeg er bare fornøyd med studiet. Forelesningene/videoene var korte, ca 15 min lange, og fungerte som en effektiv inngang til pensumlitteraturen. Det ga oversikt og gjorde det greit å jobbe med innsendingsoppgavene, og når man har jobbet grundig med innsendingsoppgavene er man ganske eksamensklar. Positivt at studiet passer for prosjektledelse i mange bransjer. Det var lett å lære fordi jeg hadde mange knagger å henge kunnskapen på, og jeg kunne bruke erfaring fra jobb inn i både eksamen og innsendingsoppgavene.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Nettstudie passer fint å kombinere med jobb siden man studerer på fritiden. Det er nok lurt å være strukturert og jobbe jevnt og grundig med innsendingsoppgavene, ettersom du ganske effektivt lærer det du må kunne til eksamen, og fordi disse må bestås noen uker før man kan gå opp til eksamen. Det er alltid noe nytt å lære.