Logg inn

Tekst og bilder i fotobok

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg har netopp avsluttet en 8 ukers online masterclass med titlen "Text and Image, Image and Text". Underviser og skribent Jörg Colberg samlede 8 fotografer, som alle havde et konkret bokprosjekt, som de arbejdede med igennem disse uker. Fokus var på kombinationen av tekst og billeder.

Hva gjør dette relevant for deg?

Jeg har planer om at utgive en bok i 2023 og har jobbet konkret med teksten i denne. Det er en bok, som har været længe undervejs, så det har været utroligt godt at fordybe mig i arbejdet de sidste 8 uker, at få opgaver som jeg uke for uke skulle løse og ændre.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Kurset kunne godt have strukket sig over en længere periode, da jeg havde svært ved at nå de ugentlige deadlines. Særligt, da jeg fik corona midt i forløpet og følte jeg, at det var hårdt at indhente den tabte tid. Det havde også været bedre, om vi kunne have mødtes fysisk på et eller andet tidspunkt, da jeg særligt følte at gruppen af fotografer aldrig rigtig blev sammentømret. Det er svært at opnå en god kemi og kontakt med mennesker via zoom, men heldigvis var kontakten til underviseren rigtig god. Jörg er en blændende underviser, og jeg fik utrolig meget ud af workshoppen. Undervisningen var god og inspirerende. Desuden var det fint at alt materialet blev delt online, og at undervisningen blev optaget, så man som elev kunne indhente det tabte, når man eksempelvis havde været syg. 

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

At gerne sætte en hel arbejdsdag pr. workshopdag, hvis du skal kunne nå at løse de opgaver, som stilles og tid til at lege med de udfordringer, som dit materiale afføder. 

Studiested: https://issp.lv/en/news