Logg inn

Intensivkurs fransk

Beskriv prosjektet ditt.

Tre ukers intensivkurs i fransk ( 20 timer per uke) på Guadeloupe, Frankrike. Kurset ble holdt i regi av Language International.

Hva gjør dette relevant for deg?

Dette kurset bidro godt på vei til å ta fransk-kunnskapene fra et teoretisk nivå til et språk som kan brukes til å kommunisere med alle som bor i de franskspråklige delene av verden.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Kurset var utrolig nyttig. Klassene var små, med maks fem deltakere, noe som gjorde at hver student fikk tilpasset sitt nivå. Læreren var kunnskapsrik og evnet å gjøre undervisningen interessant. Det var fire timer undervisning per dag pluss hjemmelekser, noe som var et veldig greit nivå. Kurset krever en del egeninnsats, men hvis man er villig til å legge ned litt arbeid er dette et veldig nyttig kurs. Ideelt sette skulle jeg nok helst ha tatt en uke eller to til for virkelig å komme i mål med fransken.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Guadeloupe er en nydelig del av de vest-indiske øyer, som anbefales på det varmeste. Dersom målet er å lære så mye fransk som mulig har man gode muligheter til det, siden det i all hovedsak er fransk som er det språket som snakkes også utenom skoletiden. Dette kurset er en nydelig mulighet til å lære seg noe nyttig og samtidig få oppleve et spennende reisemål.

Studiested: https://www.languageinternational.com/