Logg inn

Kompetanseheving engelsk

Beskriv prosjektet ditt.

Jeg ønsket å ta et måneds langt opphold i England for å øke min kompetanse i engelsk, spesielt muntlig.

Hva gjør dette relevant for deg?

For det første er jeg i mye større grad enn før avhengig av både å lese engelsk, men også å kommunisere med engelsktalende kolleger i forbindelse med Bodø/Glimts bravader i Europa - jeg kommenterer Glimt omtrent på ukentlig basis. For det andre skal Bodø være Europeisk kulturhovedstad i 2024. I den forbindelse blir det utstrakt kontakt både med kolleger og kunstnere fra mange forskjellige land, hvor hovedspråket kommer til å være engelsk.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Engelskundervisning er big business og det er utrolig mange leverandører av slike kurs å velge i. Etter en del research valgte jeg Centre of English Studies (CES) i Worthing, en ganske liten by helt på sørkysten. Det viste seg å være et skikkelig godt valg. Jeg fikk kun gode lærere og de var virkelig interessert i å hjelpe meg til å forbedre engelsken, kanskje spesielt muntlig. Det ble en veldig flott opplevelse både faglig og sosialt.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Jeg mener at jeg fikk veldig mye ut av dette kurset rett og slett fordi jeg var eneste nordmann på skolen og hadde ingen andre valg enn å kommunisere på engelsk. Det gjorde susen!

Studiested: https://www.ces-schools.com/home