Logg inn

Andalucian Light

Beskriv prosjektet ditt.

Andalucian Light er en oppgave- og temabasert workshop og inneholder et bredt spekter av fokusområder innen klassisk fotografi. Med Hans-Olav Forsang og Roger Turesson som mentorer. Hver dag har sitt tema og vi løser fotografiske oppgaver og utfordringer knyttet til disse. Vi har inspirasjonsforedrag, viser filmer og bilder relatert til oppgavene og har stort fokus på forberedelse, selve fotograferingen, utvalg og konstruktive bildegjennomganger.

Hva gjør dette relevant for deg?

Som fotograf i et nyhetsbyrå med hektiske dager, der vi dekker mye sport, poltikk og løpende nyheter. Ser jeg på dette som en fin mulighet til et pusterom der jeg kan dyrke fotografiet og bli inspirert til å gjøre en bedre jobb som nyhetsfotograf.

Hva syns du om prosjektet/kurset? Pluss og minus.

Jeg synes dette kurset har vært meget nyttig. Det har vært spennende dager med gode diskusjoner om foto, ulike oppgaver og konstruktive tilbakemeldinger som har gitt meg inspirasjon. Det å møte andre fotografer som jobber med andre metoder og oppdrag enn det jeg vanligvis gjør, har vært nyttig.

Nyttige tips for andre som vurderer noe liknende?

Det er en flott gjeng med dyktige mennesker som ønsker å utvikle seg og dyrke foto. Noe som har vært grunnleggende for at workshopen har fungert så bra som den gjør.